Rreth Kompanisë

Rreth Kompanisë

Panda-t është kompani e fishekzjarreve e cila është hapur në vitin 2000. Ne si kompani ofrojme produkte te ndryshme per te cilat jemi perkujdesur qe ti plotesojme nevojat tuaja.

Andaj, festoni me produkte tona dhe ju garantojm se nuk do të zgjënjeheni.

NA VIZITONI në

Dyqanet tona

team people

Prishtinë

Industrial Zone

  • Lokacioni:
team people

Gjilan

Rruga Mulla

  • Lokacioni:

Le të krijojmë diçka së bashku

Na kontaktoni